Nieuwe Krachtvormen

Sorteren op:
orderby
Items per pagina:
De Golden Rhombic Dodecaeder (GRD) is een 12 vlak, met 12 ruiten als vlakken. Alle ruiten zijn even groot en hebben een gulden snede verhouding (golden ratio, phi) van de lengte van de diagonalen. Dit resulteert in een vorm met de verhouding 1: phi: phi^2.
De Golden Kite Pyramid (GKP) is familie van de Chestahedron. Waar bij de Chestahedron 3 vliegers in de punt bijeen komen, zijn dat er bij de GKP 4.
De No Name, die deze bijzondere naam heeft gekregen, is een vorm die als opstaande zijden vierkanten heeft. De opstaande driehoeken zijn een halve vierkant, dus een gelijkbenige driehoek. De vorm staat op een gelijkzijdige driehoek.
De Booster is een versterker voor de No Name, maar kan ook apart worden gebruikt.
Het Lichtschip is een kruising tussen de booster en een Merkaba. De naar bover gerichte punt is op zichzelf een Tetraeder.
Deze vorm is een kruising tussen de Booster en de Merkaba. In dit geval is zowel een bovenpunt als een onderpunt van de Merkaba behouden.
Deze vorm bestaat in zijn geheel uit driehoeken. De grote en de kleine driehoeken vormen samen elk een tetraƫder. Ze zijn echter hecht verbonden en versterken elkaar.
De Splitter is herkenbaar aan de horizontale lijn aan de bovenzijde. Alle opstaande zijdes zijn driehoeken, terwijl de vierkante onderzijde een stevig contact maakt met de aarde.
Het kuiken is een sterk naar boven gerichte vorm, aan de onderzijde met een vierkant stevig op de aarde. Vol verwachting gericht op wat er komen gaat.
Deze op bijzondere wijze in tweeen gesplitste kubus is geinspireerd door een kunstwerk (lamp) in de serie Arcadia. De verdeling in twee gelijke delen, maar toch een beetje anders.
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support