Beste bezoeker,

 

For English press HERE

 

Op deze website vind u heel veel informatie over de oloide.

 

De oloide film.

In deze film vertel ik het ontstaansverhaal van de oloide, vanuit de opdracht van Rudolf Steiner, tot de toepassing van de houten oloides die ik maak. Ga er even rustig voor zitten, want het hele verhaal is 16 minuten geworden. Veel plezier. Klik op het plaatje om te starten.

 

Oloide.nl staat regelmatig met haar kraam op markten om de bezoekers kennis laten maken met de oloide. De stand van oloide.nl bestaat uit een deel waar gerold wordt met een grote eiken oloide. De tafel staat 1 graad scheef om de oloide te laten doorrollen.

Het andere deel bestaat uit materiaal om uit te leggen hoe de oloide wordt gemaakt en er liggen oloides in heel veel verschillende houtsoorten en maten. De bezoekers kunnen de oloides in de hand nemen en de werking van een oloide van die houtsoort ervaren. De oloides zijn ook te koop.

Een overzicht van de markten waar we de komende tijd staan ziet u op deze pagina.voelen oloides spaarndam aangepast

Mocht u een markt hebben of weten, waar de Oloide niet mag ontbreken :), dan hoor ik graag van u.

Het is ook mogelijk om een oloide in de webshop te bestellen. Ondertussen zijn oloides in veel meer formaten en in veel meer houtsoorten beschikbaar. Neem contact op per mail of telefoon om de mogelijkheden te bespreken.

Ik hoop u op een van de markten te mogen ontmoeten. Of van u te horen.

 

Martin van der Meulen